Benedekről
Amikor a 40-hez közeledve egyre gyakrabban...
Annácskáról
Annácska története bátorítás mindenkinek, aki beteg,...
Bálintról
2011. augusztus 24-én megszületett a második Kisfiam, Bálint...
 
Ha segíteni szeretnél

Sokszor arra vágyunk, hogy valaki vigasztaljon a szeretetével, megerősítsen abban, hogy jó úton járunk, máskor pedig az otthonápoláshoz kapcsolódó szakmai tanácsadásra van szükségünk.
Ha egy édesanya otthon ápolja gyermekét, ez 24 órás elfoglaltságot jelent, úgy, hogy a beteg gyermek mellett még ott van a család többi tagja is. Saját életemben is azt tapasztaltam, hogy eljött az ősz, a tél, én pedig csak néztem ki az ablakon… Ha egy nővér leváltott, egy-egy órás kikapcsolódás óriási feltöltődést jelentett. Emellett abban is nagyon sokat segített a nővér jelenléte, hogy ő azonnal észrevette, ha a kisbabámnál megváltozott valami, míg én nem feltétlenül láttam meg ezeket a változásokat. Ezek miatt úgy gondolom, hogy a beteg babájukat otthon ápoló édesanyák, szülők számára elengedhetetlen egy szakképzett nővér segítsége.
Egyesületünk rendelkezik kölcsönadható pulzoximéterrel, motoros szívóval. Ezekkel tudunk segíteni megteremteni annak a feltételét, hogy az édesanya otthon ápolja gyermekét.
Ahhoz azonban, hogy széleskörűen tudjunk segíteni, a már meglévő eszközök mellé nővéri jelenlétet, további eszközök beszerzését tudjuk biztosítani, pénzre van szükségünk. Ezért nagyon szívesen veszünk minden apró felajánlást, legyen az akár anyagi vagy tárgyi jellegű.

Köszönjük!